Z O N A S S U R  
bankagent en verzekeringsmakelaar


Crelan > Crelan Online starten

Met Crelan-online doet u uw meest voorkomende bankverrichtingen wanneer en waar u dat het beste uitkomt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7


Beheer uw rekeningen: Met Centea-Online beheert u de rekeningen in alle eenvoud. U raadpleegt en wijzigt indien nodig uw persoonlijke gegevens zoals uw telefoonnummer of e-mailadres, u bekijkt de stand van uw rekeningen of u vraagt een overzichtje van de transacties voor de volgende afrekening van uw kredietkaart...

Schrijf over wanneer u maar wil: U heeft een vakantiehuisje in Oostenrijk gehuurd en wil het voorschot betalen ? Voor die huurwagen op de luchthaven van Malaga moet u een waarborg storten ?  Met Centea-Online doet u overschrijvingen tussen alle EU-landen (voor zover de overschrijving in euro is). 

Bankier efficient: U kunt een lijstje aanleggen met rekeningnummers die regelmatig terugkomen (huur, belastingen, verzekeringen, ...). Zo hoeft u ze niet telkens opnieuw in te voeren. Centea-Online accepteert en verwerkt ook uw automatische opdrachten.

Volg uw beleggingen: Alle details van uw spaarrekening en/of effectenrekening verschijnen online. Centea-Online geeft u een nauwkeurig overzicht van elk van uw beleggingen. De gegevens worden geordend per waarde, gewaardeerd tegen de slotkoers. En u krijgt een duidelijk overzicht van uw termijnbeleggingen. 

Klik hier om aan te loggen